BEHANDELINGEN

EEN COUPE DIE BIJ U PAST!

Maak kennis met het gevoel van haar dat écht bij u past! Een goede kapper heeft inzicht en kennis van haar. Welke coupe past bij welk persoon? Een professional ziet dit op het moment dat iemand bij ons in de stoel komt zitten.

Bij Frendz Kapper Twello denken onze ervaren stylisten graag met u mee over welke coupe u het best zal staan. Wij geven advies op basis van onze jarenlange ervaring. Uiteindelijk is het natuurlijk uw keuze wat u met uw haar wilt. Wij luisteren dan ook aandachtig naar uw haarwensen en helpen u hier graag bij.

Op het gebied van knippen en stylen zijn wij bekend met de laatste, nieuwe haartrends. Wij staren ons alleen niet blind op enkel de laatste trends, omdat wij weten dat bij iedereen een andere unieke coupe past. Wij gaan voor maatwerk!
Bij Frendz for your hair helpen wij graag bij de keuze van uw haarkleur. U kunt vertrouwen op deskundig advies. Onze professionals zijn zowel intern als extern zeer goed opgeleid op het gebied van haarkleuring.
Bij Frendz for your hair horen wij af en toe dat mensen niet helemaal tevreden zijn met hun haar. Sommigen zijn ontevreden over de lengte en anderen zijn ontevreden over het volume van hun haar.
Er zijn veel verschillende soorten bruidskapsels: nonchalante, losse krullen, sierlijk ingevlochten, chic opgestoken of pittig kort. De mooiste dag van je leven vraagt om het mooiste kapsel.
Haarwerken en pruiken zijn kunstmatige kapsels die tijdelijk of blijvend worden gedragen. Op basis van de hoeveelheid haaruitval die u heeft, kan worden gekeken of een haarstukje, een haarwerk of een pruik het best bij u past.
Bij Frendz Kapper Twello werken wij met de producten van de L’ANZA Healing Haircolor lijn. Een lijn met haarkleuren waar u echt blij van wordt. De behandeling verzorgt en herstelt het haar, waardoor de kleur langer mooi blijft.

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak maken? Bel dan 0571 276 734