EXTENSIONS

EXTENSIONS VOOR MOOI VOL EN LANG HAAR!

Bij Frendz Kapper Twello horen wij af en toe dat mensen niet helemaal tevreden zijn met hun haar. Sommigen zijn ontevreden over de lengte en anderen zijn ontevreden over het volume van hun haar. Oorzaken hiervan kunnen zijn dat er weinig of dunne haren op de hoofdhuid groeien. Bij de ene persoon groeit het haar ook sneller dan bij de ander. Wanneer iemand dun haar heeft, kan het lastig zijn om het lang te laten groeien zonder dat het afbreekt en/of futloos wordt. Ook door veroudering kan de kwaliteit en de hoeveelheid van het haar afnemen. Ongeveer 55% van de vrouwen krijgt in de loop der jaren haarvermindering.

Gelukkig heeft Frendz hiervoor een uitstekende oplossing! Er zijn vandaag de dag namelijk veel verschillende mogelijkheden op het gebied van haarextensies. Haarextensies zijn plukjes natuurlijk haar die worden vastgemaakt aan de eigen haren. Haarextensie wordt ook wel hair extension of haartoevoeging genoemd. Ons team is getraind om bij u op professionele wijze uw haar te verlengen en te verdikken. Hierdoor kunnen wij u helpen om uw droomkapsel te realiseren. Wij bespreken vrijblijvend de eventuele mogelijkheden met u.

Hair extensions kunnen om verschillende redenen worden gezet, namelijk:

  • Verlenging van de haren
  • Voor meer volume
  • Meer structuur in (gedeelten) van het haar
  • Verbergen van kleine littekens of plekken op de hoofdhuid
  • Snelle overstap naar een ander kapsel of ineens lang haar
extensions
extensions

Onze haarverlengingen, gemaakt van echt haar, zijn van ongekende kwaliteit. Hierdoor heeft u het gevoel dat het uw eigen haar is.

Haarverlenging, wist u dit al?

  • Hoe lang hair extensions meegaan hangt af van de deskundigheid en de ervaring van degene die de extensions aanbrengt. Haarextenties die gezet worden bij Frendz Twello gaan boven gemiddeld lang mee door jarenlange ervaring.
  • Haar extensies kunnen aardig wat extra gewicht toevoegen. Hierom gebruikt Frendz Kapper Twello extensies met echte haren. Deze haren zijn van de beste kwaliteit en veroorzaken ook qua gewicht het minst last.
  • Wanneer er veel haar wordt toegevoegd kan dit ’s nachts iets sneller gaan klitten dan wanneer het haar dun en/of kort is. Een goede tip hiervoor is om met gevlochten haar te gaan slapen. Een staart of knot mag ook, maar let wel op dat u een niet al te strak elastiekje gebruikt om haarbreuk van het echte haar en de hair extensions te voorkomen.

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak maken? Bel dan 0571 276 734