HAARKLEURING

VOOR KLEUREN DIE MOOI ZIJN EN MOOI BLIJVEN

Bij Frendz kapper in Twello helpen wij graag bij de keuze van uw haarkleur. U kunt vertrouwen op deskundig advies. Onze professionals zijn zowel intern als extern zeer goed opgeleid op het gebied van haarkleuring.

Wij maken gebruik van de producten van L’ANZA. De Healing System lijn van L’ANZA heeft eindeloos veel voordelen. In 2007 introduceerde L’ANZA de Healing Haircolor lijn. De kwalitatieve producten van deze lijn zorgen gegarandeerd voor mooie, levendige, diepe en rijke kleuren. Daarnaast heeft de kleur een houdbaarheid die niet te overtreffen is. De L’ANZA Healing Haircolor lijn is door ontwikkeling van de nieuwste technologieën op het gebied van haar, de enige lijn die écht herstelt.

Bij Frendz Kapper Twello werken wij met de producten van de L’ANZA Healing Haircolor lijn. Een lijn met haarkleuren waar u echt blij van wordt. De behandeling verzorgt en herstelt het haar, waardoor de kleur langer mooi blijft. L’ ANZA Healing Haircolor is de enige haarkleuring die herstelt, verzegelt en beschermt. De basis voor mooi glanzend haar is om het haar zo gezond mogelijk te houden. Hiervoor werkt L’ANZA Healing Haircolor met het herstellende Keratin Healing systeem. Onze kleurspecialisten zijn getraind en hebben jarenlange ervaring. Zij kunnen u een advies geven over de kleur die bij u past en uiteraard over de houdbaarheid van kleuren.

Wij geven u graag vrijblijvend en deskundig advies over uw haarkleur. Loop gerust even binnen op Dorpsstraat 16 in Twello. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

haarkleuring

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak maken? Bel dan 0571 276 734