OVER ONS

DIT IS WAAR FRENDZ VOOR STAAT

Uniek zijn

Wij geloven dat ieder mens uniek is en daarom ook bij iedereen iets anders past. Dat is de voornaamste reden dat wij graag maatwerk leveren. Ons doel is dan ook dat u met een goed gevoel onze zaak verlaat. En je voelt je nou eenmaal zelfverzekerder als je kapsel of outfit echt bij je past en niet enkel voldoet aan de laatste trends.  Of het nou om uw kapsel bij Frendz for your hair gaat, of om een leuke outfit van Susskind by Frendz. In beide gevallen is het uitgangspunt van onze medewerkers hetzelfde. Wij willen u het gevoel laten ervaren van een uiterlijk dat écht bij u past! Natuurlijk zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends, alleen proberen wij ze te vertalen naar iets dat past bij uw persoonlijkheid. Door deze werkwijze onderscheiden wij ons en daar zijn wij trots op!

Een warme sfeer

Een goede sfeer is binnen ons team en uiteraard voor onze klanten belangrijk. Een prettige sfeer is geen vanzelfsprekendheid. Daar werken wij iedere dag aan. Het is in het belang van onze klanten, maar ook in het belang van onszelf dat de sfeer in onze zaak ontspannen voelt. Wij werken iedere dag met mensen en dat doen we heel graag. Onze zaak bezoeken zal zorgen voor een aangename ervaring. U mag rekenen op een goede en eerlijke service bij Frendz for your hair en Susskind by Frendz in Twello.

Vakkundig advies

Onder het genot van een goed kopje koffie of thee denken wij graag met u mee. Of dit nu over haarkleur, een nieuw kapsel, styling, haarverlenging of over haarproducten gaat, wij geven eerlijk en vakkundig advies. Onze passie voor het vak zal voelbaar zijn.

Eerlijk en persoonlijk advies

U mag op ieder gewenst moment bij ons binnenlopen voor een eerlijk en persoonlijk advies. Samen met één van onze professionals kunnen de mogelijkheden worden besproken, maar ook de onmogelijkheden nemen wij met u door. Een nieuwe coupe, een nieuwe kleur of uw haar door ons laten stylen voor een feestje. Voor alle facetten van het kappersvak hebben wij de deskundigheid in huis. Dames, heren en kinderen. Uiteraard zijn onze adviezen vrijblijvend.

Vakkundigheid en veel enthousiasme

Bij Frendz werken uitsluitend goed opgeleide, vakkundige kappers. We houden onze professionals ‘scherp’ en up-to-date door maandelijkse trainingen. Niet voor niets staan wij bij leerling kappers hoog aangeschreven als (erkend) leerbedrijf. Met liefde voor het vak begeleiden wij leerlingen op hun weg naar professional. De filosofie van het hele team is hetzelfde: ‘Kwaliteit bieden in een prettige sfeer waarin uw wensen centraal staan en wij met u mee mogen denken’.

Bekende en nieuwe gezichten

Wij zijn trots op onze grote, vaste klantenkring. Zij kunnen op ons rekenen. Zij kennen onze service, zijn vertrouwd met onze professionals en zijn blij met het eindresultaat. Natuurlijk is het voor ons fantastisch dat deze klantenkring ieder jaar groter wordt. Nog leuker is het, dat dit vooral door de mond-op-mond reclame komt van onze tevreden klanten. Zij weten uit eigen ervaring hoe het gevoel bij een goede kapper hoort te zijn. Voor ons dus een uitdaging om dat nieuwe gezicht hetzelfde gevoel te geven. We houden onze naam graag hoog!

De kwalitatieve producten van L’ANZA

Bij Frendz Kapper in Twello maken wij gebruik van de zeer kwalitatieve producten van L’ANZA. De producten van L’ANZA verzorgen het haar uitstekend. Hierdoor geven wij de gezondheid en dus ook de glans van uw haar iedere keer weer een flinke boost.

over-ons-banner-new