SUSSKIND BY FRENDZ TWELLO

KLASSIEK?….OF TOCH TRENDY?

Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa is Susskind een begrip, met iedere dag weer groeiende populariteit. De reden dat Susskind een succes is, is simpel: kleding die lekker zit, betaalbaar is, maar vooral kleding waarin u er ontzettend goed uitziet! De eigenaar, Erick Brouwer is laaiend enthousiast over de samenwerking met het merk, net als vele tevreden klanten. De belangstelling voor een nieuw modemerk was in Twello al een tijd erg groot. Wij hebben met deze combinatie, van kapsalon en kleding van Susskind onder één dak een prachtige formule gevonden. Bovendien wordt onze formule nog eens versterkt met Skynz huidinstituut, ook te vinden, achterin onze zaak aan de Dorpsstraat in Twello. Wij hebben alles in huis om u er goed uit te laten zien!

Casual meets chic

De kleding kenmerkt zich door consistent kleurgebruik en mooie details. Hierdoor heeft het een duidelijke eigen stijl die u overal zou kunnen herkennen. De kleding van Susskind is tijdloos, klassiek maar tegelijkertijd trendy en casual. Geen drukke designs maar mooie unikleuren als warme chocolade tinten, ivoorkleuren en koele blauwtinten en her en der een klassiek landelijk ruitje.

Classy meets comfort

Zeker net zo belangrijk is natuurlijk de goede pasvorm en het hoge draagcomfort van de kleding. Ook aan vrouwen met een maatje meer is gedacht: ieder kledingstuk is verkrijgbaar in maat S tot 3XL. Een ander belangrijk voordeel is dat de kleding in Europa wordt geproduceerd en het een eerlijk product is!

Het mooie merk Susskind is te vinden bij Frendz in Twello. Loop gerust even binnen op Dorpsstraat 16 in Twello om de mooie Susskind collectie te bekijken.

susskind